IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Появиха се коледни картички за любовници

22 декември 2014 15 30

Жест на внимание към третия в брака или начало на нов флирт

Снимка: mistresscards.com

Снимка: mistresscards.com

Коледната картичка за любовници е последният хит във Великобритания. Честитките са изработени от най-големия сайт за семейни мъже и жени, които търсят афери – Illicit Encounters. Те се радват на огромна популярност и вече са продадени и свалени онлайн над 15 000 от тях.

Голяма част от картичките са предназначени за женени мъже и омъжени жени, които вече си имат любовник. Други пък се използват като първи опит за онлайн свалка при флирт с непознат/а. Картичките са в два варианта – мъжки и женски и обикновено са придружени със специално послание като : „Винаги си в ума ми“ или „Тайните ти са на сигурно място при мен“.

Идеята за картичките идва след проучване, според което мъжете харчат с 12 % повече за подаръци за „другата жена“ за сметка на съпругата. В цифри това средно означава 124 британски лири за любовницата и 109 – за законната половинка.

Дамите извън брака често получават по-интимни подаръци като луксозно бельо, докато съпругите обикновено са „възнаграждавани“ с нещо практично и семпло като електрически уред.

„Може да купиш картичка и подарък на всеки, така че защо да няма и специална за любимия човек? Очакваме честитките да наберат страхотна популярност“, коментира Майк Тейлър от сайта Illicit Encounters, който има над 900 000 потребители.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари