IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уил Смит зарязва киното, ще става сенатор

13 юни 2016 07 00

Жена му го обяви за луд

Снимка: gettyimages.com

Снимка: gettyimages.com

На 47 години Уил Смит има завидна кино кариера, популярност и десетки милиони в банковата сметка. Големият екран обаче вече не е предизвикателство за звездата, твърдят близки до него и семейството му. Тъмнокожият актьор имал други грандиозни планове за бъдещето, които включвали мястото му на политическата сцена.

Неотдавна Смит дори полушеговито вметна публично, че ще се кандидатира за президент като каза: „Ако хората продължават да казват такива луди неща, ще ме принудят да вляза насила в политиката. И ще се кандидатирам за президент. Хайде де, към каква друга позиция да се целя?“.

Но след кратък размисъл той явно е решил да се насочи към по-малко значима длъжност като сенатор.

„Уил е заделил около 100 млн. долара и в момента обмисля стратегия да зареже Холивуд и да влезе в сената. На него му писна да прави филми, иска някакво предизвикателство и да се внедри в по-интелектуални среди. С Джейда постоянно се карат на тази тема и тя смята, че решението му е „лудост и егоистично“, разкри източник пред RadarOnline.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Луд ( преди 7 години )
Луд ли? А Роналд Рейгън как стана президент? И беше изключително силен американски президент на фона на тия от неговото време.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар