IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От какво се отказа Хари заради Меган?

13 декември 2017 07 40

Двойката започна с големите компромиси

Меган и Хари, Снимка: Reuters

Меган и Хари, Снимка: Reuters

Всяка връзка се гради на компромиси и жертви. И принц Хари и Меган Маркъл не правят изключение от правилото.

Двойката, която се сгоди миналия месец и планира сватба през другата година вече е започнала с резките промени в живота си. Меган се мести на нов континент, променя гражданството си, спря активността си в Instagram и планира да прекрати кариерата си.

А от какво се отказа Хари?

Принцът вече е в отбора на непушачите според Mail on Sunday. Малкият син на лейди Даяна се е отказал от цигарите и то единствено и само заради годеницата си, която е непушач.

„Хари спря с тютюнопушенето у дома. Вече няма да виси на прозореца за по една бърза. Направи го заради Меган“, разкри източник пред медията.

Междувременно Маркъл изглежда е станала доста близка с Виктория Бекъм, след като двете „тайно се срещнали“ покрай преместването на актрисата в Лондон. Британски медии докладват, че дизайнерката давала съвети на Меган къде да си прави разкрасителни процедури и косата.

Семейство Бекъм бяха сред гостите на сватбата на Кейт и Уилям и по всяка вероятност именно херцогинята е помогнала за срещата между Меган и Виктория. Очаква се дизайнерката и футболистът да присъстват и на венчавката на Хари.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари