IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бийбър тръгна на уроци по актьорство след две роли

14 декември 2017 09 30

Първо Грами, а защо не и Еми и дори Оскар?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Джъстин Бийбър май ще е поредната звезда, която ще се опита да превземе не само сцената, а и големия екран. Канадецът е започнал да ходи сериозно на уроци по актьорско майсторство, макар че твърди, че няма конкретно предложение за роля.

Близки до Бийбър разкриха пред TMZ, че той само се забавлявал с актьорството и го правел заради себе си. До момента Джъстин има две малки изяви на екрана – в „От местопрестъплението“, където героят му бе убит и в „Зоолендър 2“, където играе себе си.

Макар че певецът уверявал, че взима уроци по актьорско майсторство за разнообразие, той се е насочил при едни от най-добрите в бранша. 23-годишната звезда посещава студиото на Нанси Банкс в Ел Ей, където знаменитости като Ема Стоун, Рейчъл МакАдамс, Чанинг Тейтъм и Зак Ефрон са затвърдили уменията си.

От два месеца насам се говори упорито, че Бийбър и бившата му Селена Гомес са се събрали отново. Фенове вече спекулират, че може би тя е вдъхновила канадеца да потърси и актьорски заложби у себе си. Селена бе една от „принцесите“ на канала Дисни и през годините е участвала в различни тийн романтични комедии, съчетавайки киното с певческата си кариера.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари