IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: Мис Плеймейт Нора Недкова

18 февруари 2018 10 30

Блондинката се изложи край трапезата

Снимки: Facebook

Снимки: Facebook

Тази седмица станахме свидетели на истински панаири в кулинарно предаване. В което до този момент винаги са били водещи рецептите, храната и закачките между участниците. Е, последните 5 епизода са истинска черешка на тортата.

Вече писахме за безумствата на хвалещия сам себе си гримьор Валентин Кулагин, сега е ред и на неговия „достоен“ опонент Нора Недкова. Актуалната Мис Плеймейт.

Когато става въпрос за носителки на подобни „престижни“ титли не трябва да сме максималисти. Но наистина няма да бъде излишно девойките да бъдат препитвани и от психолози, не само да им мерят гръдните обиколки и кубиците силикон.

Нора веднъж избухна с прозрението, че над 7 милиарда българи са емигрирали, като простата математика показва, че населяваме цялата планета. Не звучи зле, а?

В кулинарните разговори пък стигна до заключението, че макароните са храна за простолюдието. Явно визира българите, но какво да кажем за италианците?

След злоупотреба с алкохол пък стигна до бой с Кулагин само да докаже тезата, че двамата са си лика-прилика.

24-годишната танцьорка произлиза от заможно семейство, но видимо натоканата блондинка има проблем пред камерите. Да вееш бюст не е достатъчно. Няма да е лошо Норчето да отиде на няколко урока по етикет между посещенията в козметичните салони, солариума и фризьорите. Нито ще ѝ увиснат гърдите, нито ще ѝ излезе целулит. Но пък може да понаучи нещо.

И да се замисли дали е способна да издържи на бързата, но и доста безсмислена нейна слава.
Самата Недкова също се възмути.

„Жалко е как едно предаване манипулира зрителя. Жалко е, че в България хората си вадят изводи от монтирани 40 минутни откъси! Много неща, които се случиха и казаха, както в моята, така и в други вечери, не са показани. Провокациите, скандалите и невъздържаното поведение на един от участниците, а акцентът е поставен върху отделни, умишлено орязани моменти, които ме представят в светлина, далеч неотговаряща на същността ми. Защото само аз и екипът знаем какво се случи в действителност. Знам как бяхме барикадирани в дома му след неговата вечер, до ранните часове. Как този човек унижаваше мен, Люси, Алфредо и целият екип на шоуто със епитети. Как за моята вечер никой не беше спал и как станахме жертви на един психопат. Радвам се, че накрая на вечерта ми аз взех най-правилното и инстинктивно решение, да стигна до саморазправа! ЗАЩОТО С ТАКИВА ХОРА СТАВА САМО С БОЙ! МАЛКО ТИ Е КУЛАГИН!“, написа тя.

Както и да са били монтирани предаванията – кадри не са подменяни. Оправданията ѝ с примес на мутренски подход, само допълват картинката, че у нас има твърде много медийно толерирани персони, над които да тегне информационна мъгла.

Да, рейтингите сигурно са скочили, но това не прави Недкова по-малко ниска топка. Хубавото е, че всяко чудо е за три дни, а най-вероятно в края на годината тя ще ни напомня за себе си единствено с някой друг гол кадър в социалните мрежи. И да се титулова като поредния „модел в Instagram“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Марта ( преди 6 години )
Не знам дали сте гледали цялата седмица, но според мен Кулагин е бедствието на седмицата, защото беше неуважителен като домакин и като гост. Това момиче също не беше с класно поведение, но при нея си личеше, че е резултат от импулсивност (ако може това да е оправдание). Горкият Алфредо, защото беше много неподготвен за такива простащини и старанието му отиде на вятъра, да не говорим колко неуважителни бяха към кубинските му ястия.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар