IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как Риана върна самочувствието на Ан Хатауей

11 юни 2018 10 40

Актрисата се върнала на снимачната площадка с допълнителни килограми след раждането

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Актрисите са под голямо напрежение да отговарят на определени стандарти за красота и най-вече тегло. Не и чаровната Ан Хатауей! Брюнетката, която си партнира с цял куп звезди в екшън-комедията „Оушън 8“, разкри че Сандра Бълок и Риана са ѝ върнали увереността в сексапила ѝ непосредствено след раждането на сина ѝ.

В шоуто на Елън ДеДженеръс Хатауей разкри, че след бременността е била леко разтревожена за формите си, тъй като отслабването се случвало по-бавно от очакваното. Но колежките ѝ направили доста интересни коментари, след които тя се чувствала наистина секси.

„Този филм от началото е обречен на успех заради жените в него. Но това, което го направи по-специален за мен е, че е първият филм, в който участвам след раждането на сина ми. Аз не съм много суетна и съм свикнала с натиска в Холивуд да изглеждаш по определен начин, но след раждането, килограмите намаляваха много бавно и макар че режисьорът беше окей с визията ми, аз бях наясно, че не съм в топформата си. Отидох леко резервирана към себе си на снимачната площадка, където Сандра Бълок ме посрещна с одобрителен поглед и думите: „Изглеждаш добре, мамче!“. И аз се почувствах страхотно. След нея Кейт Бланшет ми каза: „Хубави джинси, между другото, Хаталуей“, което беше още по-готино.

И накрая Риана ме срази като ми каза: „По дяволите, момиче, имаш задник“. Аз буквално си глътнах езика и я попитах в екстаз: „Наистина ли?“ и тя се усмихна и ми каза: „Имаш задник като мен“, сподели в шоуто актрисата.

Тя добави още, че е в прекрасни и много близки отношения с всичките си колежки като така иска да обори мита, че много жени на едно място няма как да се разбират.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари