IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чар или бедствие: Николета се завърна със силикона напред

27 септември 2017 06 10

Плеймейтката отново в познатата еротична страна

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

След като бе свалена от телевизионния ефир Николета се отдаде на почивки в по-топли дестинации. И макар да имаше временно прекъсване – отново се завърна в социалните мрежи в познатата си еротична страна.

Тя пусна топлес кадър, който веднага провокира феновете, които по традиция силно любят и мразят под нейния пост. Епитетите варират от невероятна до сравнения с „лека жена“. Така или иначе Лозанова продължава да не е безразлична на хиляди.

Според слуховете, тя ще бъде сред участниците в Big Brother All Stars, които трябва да се настанят в къщата след т.нар. випове. Спекулира се даже, че тя ще има отделни покои, в които ще се настани гаджето ѝ Николай Михайлов, вратар на националния отбор по футбол. Футболистът не е сред повиканите за последните квалификационни мачове срещу Франция и Люксембург, не е подписал договор с нов тим и нищо не го спира да „гушне“ хонорар от риалитито.

Николета от своя страна пък видимо ще подгрее почитателите си преди следващата ѝ телевизионна стъпка, независимо дали тя е с марката Big Brother. Тя се закани, че ще се върне на бял кон в ефира. За зрителите остава да ѝ стискат палци или да се молят това да не се случи – всеки според предпочитанията си.

Харесва ли ви поредната еротична атака на плеймейтката или вече всичко е видяно?

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

a1 ( преди 6 години )
Учуден ( преди 6 години )
Интересно ми е , дали Николета ви плаща за постоянните статии за нея ? Не бихме разбрали за тези кадри ако вие не ги публикувате постоянно...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар