IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мел Би извади тяло за пример. Ген или?

12 октомври 2017 06 40

Певицата извади по-добро тяло от 18-годишната си дъщеря

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Мел Би е в тежък развод, ала успя да даде повод за завист. 42-годишната бивша спайска е на почивка на Хаваите с трите си дъщери – Финикс (18), Ейнджъл (10) и Мадисън (6) – и с майка си Андреа Браун и демонстрира убийствени стегнати форми.

Звездата качи няколко снимки и видеа в Инстаграм, на които се виждат плочки, стегнати бедра и рамене. Съдийката от America's Got Talent бе заложила на изрязан бял бански, който само подчертава натуралния ѝ тен и мускулите ѝ.

Едно от селфитата набра голяма популярност – на него позира с най-голямата си дъщеря, която не отстъпва по сексапил и физика на майка си. Двете дами са протегнали ръце към небето и се усмихват.

„Финикс, скъпа моя дъще, винаги се цели към небето и не спирай, дори когато го достигнеш. Ти си невероятна и аз много се гордея да те нарека моя дъщеря. Ти ме учиш на нещо всеки ден!“, написа до селфито Мел Би.

Друго интересно селфи на звездата обхваща три поколения – нейното, това на тийнейджърката ѝ и на нейната 60-годишна майка. Трите жени позират по бански с чаша алкохол в ръка, готови за тост. Изглежда перфектните форми не са плод само на тренировка и режим, защото дори мама Андреа не изглежда никак зле в белите половинки.

„Дааааа, мама Браун, вкопчила се за скъпия си живот хахахха Мади и Ейнджъл са дълбоко заспали. Оуууу, моите бебета, моят живот.

Не съм имала семейна ваканция от 10 години и това за мен е като сбъдната мечта. 3 дни в рая, изпълнени с любов и приключения.“, описа селфито певицата.

Бившата спайска замина на екзотична почивка, за да се отърси от цялата семейна драма покрай развода си със Стефан Белафонте, когото обвини в „емоционално и физическо насилие“. Тя твърди, че той ѝ е изневерил с бавачката им Лорайн Гилс, срещу която дори си извади ограничителна заповед за психически тормоз.

На селфитата Мел изглежда видимо отпочинала и в перфектна форма. Бихте ли искали тяло като нейното?

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари