IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чар или бедствие: Кание Уест с джапанки на сватба

20 август 2018 06 40

Рапърът се превърна в посмещище заради странната си визия

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Кание Уест стана обект на подигравки, след като се появи с малки джапанки от колекцията си Yeezy на сватбата на рапъра Ту Чейнз и дългогодишната му приятелка Кеша Уорд.

 

Ким Кардашян и съпругът ѝ бяха поканени на екстравагантното тържество, което се състоя в имението "Джани Версаче" в Маями тази събота.

 

41-годишният Кание, който се изявява и като дизайнер, определено привлече вниманието на феновете си с избора си на "обувки" за официалното събитие.

 

Звездата понесе доста критики в социалните медии заради смешните джапанки, които беше нахлузил, в съчетание с иначе стилния си костюм. На всичкото отгоре джапанките определено не му бяха по мярка, но пък трябва да признаем - бяха в цвета на костюма му.

 

Феновете на Уест също така недуомяваха, защо той е обул джапанките с чорапи и защо, след като са си от неговата колекция, не си е взел точен размер.

 

Някои хора предположиха, че Кание се е подготвил за нощно къпане в басейна на имението или пък, че в последния момент си е изцапал официалните обувки и е прибегнал до джапанките.

 

Колкото до 37-годишната Ким, тя пък беше избрала за сватбата зелена, неонова рокля от кожа, която подчертаваше сексапилните ѝ извивки.

Снимка: Splash News

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Getsbi ( преди 5 години )
Ne mi dreme za nego. Kimito pak praska, i nie praskame kato gledame Kimito:))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар