IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 прически, които ви състаряват

19 юли 2018 09 20

Не си ги правете, ако искате да изглеждате по-млади

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Един от най-големите стремежи на жените освен хубавата фигура, е желанието да изглеждат по-млади. Борбата за това изисква много грижи и внимание , ала понякога съвсем дребни трикове могат да ви помогнат да свалите по няколко години от визията си. И докато повечето дами се вторачват в кожата си, почти всички игнорират косата. А прическата е важен елемент от цялостното излъчване.

Ето и какво грешки да НЕ правите , ако желаете да изглеждате по-млади:

1.Път в средата

Огледайте се наоколо. Колко от по-възрастните жени носят косата си на път? Именно. Това не е добро решение, особено за по-редките коси. Освен това изглежда доста тривиално и скучно. Поиграйте си малко и завъртете косата на едната или другата страна. Можете да започнете с бретона. Малката промяна веднага освежи вида ви.

2.Изправена коса

От една страна е претенциозно, защото трябва да имате доста коса, за да изглежда добре, от друга ви дава един „полиран вид“, който подсъзнателно добавя няколко годинки отгоре…най-вече ако е права и на път. Вкарайте малко обем в нея, за да я съживите.

3.Кок

Много елегантен, достоен за всякакви балове и изискани събития, но отново придава една помпозност и строгост в ежедневието, които водят до оптическо състаряване. По-добре го избягвайте, освен ако не се налага да ходите на супер официална среща.

4. Къса къдрава коса

Ако имате къса коса, избягвайте да я къдрите. Често това е трик на възрастните жени с изтънели коси да докарат обем и подобна прическа веднага ще асоциира с тях и ще ви състари. По-добре да раздвижите с цвят, фиби и да въртите пътя и бретона, за да придадете игривост на визията си.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари