IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Видео уроци: Къдрици с преса

5 март 2015 13 37

Техника за постигане на идеални букли

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Видео уроците ни продължават с конкретен и нагледен отговор на един от най-често задаваните въпроси, а именно как да постигнем красиви къдрици единствено и само с преса за коса.

Техниката е бърза и подходяща за домашни условия, като единственото, което ще ви трябва е да измиете добре косата преди да започнете стилизирането и да използвате загрята преса за коса.

Няма значение с каква ширина са плочките на пресата, нито каква е точната дължина на косата. За дамите, които нямат преса за изправяне, фризьорката на Sky Gym Beauty & Sport, Ралица Стоицева, показва и вариант, за който ще ви бъдат необходими единствено пяна за коса и фибички.

След като измиете и изсушите добре косата, разделете я на малки кичури, върху които да поставите малко количество пяна.

Използвайте пръсти и навийте на малки рогчета всеки един кичур, като оставите косата така за поне 3-4 часа. Още по-добър резултат ще получите, ако преспите една нощ с навита коса.

Къдриците с преса се получават след разделяне на кичури, които се завиват около самата преса. Много важен елемент е когато са ни вертикално разделени секторите, да държим пресата успоредно на кичура.

Можете да видите нагледно как се получават перфектни къдрици с преса за изправяне в нашия видео урок.

Коса: Ралица Стоицева – Sky Gym Beauty & Sport

Модел: Криси Табачка – Редактор Мода и Козметика в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Уникално ( преди 9 години )
Страхотна прическа, много готино видео !!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар