IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Упражнения за подобряване на стойката

3 август 2015 04 31

Развийте гъвкавост и сила в гръбната мускулатура

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Tialoto.bg стартира нова рубрика „Фитнес съвети от треньори“, в която професионални инструктори ще дават съвети за хранене, тренировки, упражнения и режими, специално за читателите на сайта.

Добрият външен вид на една жена не се изчерпва само с хубаво лице и оформено, стегнато тяло. Стойката също е изключително важна. Много хора страдат от често срещан проблем, а именно изгърбването.

Колкото и добре да се грижите за тялото си, ако нямате правилна стойка, то сякаш захвърляте половината си усилия на вятъра. Освен това изправеният гръб и правилната стойка придават по-голямо самочувствие и „присъствие“ на всеки човек.

Ако работите по цял ден на бюро, твърде вероятно е да имате някакво изкривяване на гърба и да не ходите достатъчно изправени. За да промените този факт, може да прибегнете до специални упражнения.

За щастие, не е нужно да ходите във фитнес залата, тъй като може да ги правите на всяко място с по-голямо празно пространство. Единственото, от което се нуждаете, е удобна постелка за спорт.

В следващото видео Антоанета Атанасова от фитнес център Sky Gym ще ви представи подходящи упражнения за подобряване на стойката:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

мери ( преди 8 години )
Упражненията от Тони са супер, но музиката е много натоварваща.Може ли да пуснете по-лека музика, така ще е по-приятно да се изпълняват редовно.Без музика също е вариант.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар