IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетни диети: сестрата на зелевата супа - супата от праз

26 май 2011 07 15

Много праз за слаба фигура

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Днес ще ви представим една не особено вкусна диета, но пък ефективна! Тя е за хора със здрав стомах и още по-силна воля. Всички сте чували за зелевата супа, само че едва ли сте чували, че тя си има своите модификации.

Ако искате да свалите скорострелно няколко килца се пригответе 4 дни да консумирате праз и зеле... и нищо друго. Вадете казана и лист хартия и записвайте! Продуктите са елементарни и лесни за приготвяне.

4 стръка праз (не скромничете, а заложете на размера на зеленчука)

1 средна зелка;

Начин на приготвяне:

Както сами се сещате слагате нарязаните зеленчуци в тенджерата, заливате с вода и една щипка сол и варите около 15 мин. Затваряте тенджерата да се запари варивото и след това на малки дози приемате.

Да, гадничко е, но пък ако 4 дни устоите на това „изкушение" ще се разделите с 3-4 килограма.

Тъй като тези продукти подуват стомаха, уверете се, че нямате някакви стомашни проблеми като гастрит, колит или други болки.

Успех!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

pmarini ( преди 12 години )
Не, мерси за такава диета. Нямам воля, освен това бях пробвала веднъж зелева супа и още на първата вечер такива зверски болки имах в корема, че не искам и да чуя вече. А иначе нямам проблеми със стомаха. С една дума - по-добре дебела, но щастлива. :РРР
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар