IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 упражнения за секси крака и дупе

13 март 2018 08 20

Време е за подготовка за лятото

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Макар да има време до лятото, точно сега е моментът, в който трябва да започнете да подготвяте тялото за плажа.

Ако сте сред хората, които предпочитат да тренират вкъщи, но сте се уморили от обичайните упражнения, ще ви представим няколко начина, с чиято помощ можете да се сдобиете със секси крака и дупе за дългоочакваните летни дни.

1. Пистолет – клек на един крак

Поставете ръцете си пред тялото, на нивото на раменете, успоредно на пода. Вдигнете десния крак и го задръжте изправен напред, успореден на пода.

След това приклекнете с левия крак, доколкото е възможно. Направете пауза и после се върнете в начална позиция. Повторете и с другия крак.

2. Приклякане с гири в ръка

Хванете по една гира във всяка ръка, като дланите са обърнати една към друга.

Застанете така, че левият крак да е поставен пред десния. От изправено положение приклекнете в раздалечен клек.

Сменете позицията на краката и подскочете така, че да отделите и двата крака от пода. Повторете същото и с другия крак.

3. Разходка с гири

Вземете две тежки гири и ги дръжте от двете страни на тялото. Повдигнете се на пръсти и започнете да се разхождате (напред или в кръг) за 60 секунди.

4. Повдигане на крака на фитнес топка

Легнете по гръб и със свити в коленете крака, като стъпалата са поставени върху фитнес топка. Повдигнете бедрата си така, че тялото да образува права линия от раменете до коленете.

Повдигнете едно коляно към гърдите си, след което го върнете в начална позиция и повдигнете другото коляно. Продължете да редувате краката.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари