IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Във форма: Джиджи Хадид закусва обилно

18 април 2018 10 30

Моделът съвсем не е пример за жестока диета

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Само преди ден Джиджи Хадид публикува снимка от фестивала Коачела, на която е поседнала на тревата и се готви да изяде хотдог, обилно полят със сосове. А сме свикнали да четем, че моделите едва ли не умират от глад, спазват жестоки диети и се хранят изключително здравословно.

Да, те определено спазват режим, за да са във форма. Но когато става въпрос за закуската на Джиджи, тя може да се определи с една дума – обилна. Сутринта Хадид яде като истински шампион. Нейната обичайна диета е бъркани яйца, бекон, сирене, тост и портокалов сок.

Самият модел обяснява, че закуската за нея е най-важното хранене, превърнало се в ритуал.

„Всичко, което ям сутрин, ме зарежда цял ден. Затова се старая да не пропускам закуската и обикновено е обилна“, споделя тя.

Обядът на Джиджи също не може да се определи като „пост и молитва“, но той е в зависимост от интензивността на физическите ѝ дейности през този ден. Тя предпочита или салата от рукола, или хамбургер, за което по никакъв начин не се упреква. Хадид е убедена – за да останем здрави, трябва да получим радостта от храната.

Вечерята на модела често се състои от доматена супа със салата или лек сандвич.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари