IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 лесни правила на успешната диета за отслабване

4 юли 2018 07 00

Как да влезем във форма с Liquid For Fit?

Снимка: ПР

Снимка: ПР

Често на думи е много по-лесно, отколкото на практика – всеки може да даде безброй съвети, но колко от нас могат да спазят собствените си препоръки, когато става въпрос за отслабване?

Ако съумеете да усвоите поне няколко от основните правила на успешната диета за отслабване, то нищо няма да може да ви попречи да влезете в любимата си рокля или дънки. Всичко е въпрос на твърда воля и постоянство.

Това обаче не е достатъчно. Затова вашата диета за отслабване трябва да е подчинена на някои основни правила, които очертават пътя към успешното сваляне на килограмите, които ви пречат.

Не пропускайте закуската!

Тя наистина е най-важното хранене, което поставя началото на правилно протичане на процесите през целия ден. Благодарение на пълноценната закуска ще сте заредени и сити за най-тежките първи часове на деня до обяда.

За ударен старт на деня може да си приготвяте разтвор от вода и лимон, която допринася за алкализиране на организма и подсилва имунната ви система. За нея е задължително да работи на пълни обороти, докато сте на диета за отслабване, иначе може да се получи обратен ефект.

Обърнете внимание на зеленчуците и по-малко на плодовете.

Поради факта, че зеленчуците са богати на различни микронутриенти – витамини, минерали, антиоксиданти, а всички те са изключително важни, за да бъде успешен вашият режим или вашата диета за отслабване. Отново зеленчуците са добър източник на фибри, които са изключително необходими по време на диета за отслабване, като те ще ви задържат сити за по-дълъг период. Ще откриете повече фибри в броколите, карфиола, целината, спанака.

Съчетайте високоинтензивни тренировки с малко кардио и диета за отслабване.

Ако имате възможност спортувайте. Това е второто най-добро нещо, което можете да направите за себе си след това да се храните здравословно. Въпреки широко разпространеното мнение, че кардио трябва да се прави с часове, това е абсолютно погрешно. Около 20 до 30 минути средноинтензивно ниво на бягане или ходене с бързи крачки ще изгори повече калории и ще запази сърцето ви здраво. Също така, тялото ви ще използва повече калории, за да изгради и запази мускулите си, така че ситуацията е печеливша за вас изцяло.

По време на диета за отслабване трябва да сте в калориен дефицит.

Това правило е едно от първите, които вероятно ще чуете от професионален треньор или нутриционист. За да се научите да го спазвате, на първо място трябва да можете да разграничавате трите основни макронутриента в храните. Това са въглехидрати, протеини и мазнини. Всеки от тях се метаболизира по различен начин, въпреки че всички те осигуряват калории на организма.

Не вярвайте винаги на кантара – той не отчита мазнините, а общото тегло.

Фокусирайте се върху това да изчистите подкожни мазнини, които всъщност са опасни за вас, ако надвишават определен процент. Това не означава да изчистите всичките си подкожни мазнини, а само да влезете в нормален процент мазнини, който няма да ви причини заболявания.

За да имате реална представа как сваляте килограми ви съветваме да измервате всяка седмица по едно и също време на гладно следните обиколки – талия, бедра, гърди, бицепс и шия. Попълвайте си табличка, в която ще виждате действителния прогрес с времето и наистина ще се мотивирате, защото това е вашият успех.

Независимо каква диета изберете за отслабване обаче, едно от най-важните неща е хидратацията. Когато тя е налице, всички процеси в организма протичат нормално, без затруднения и той може да се прочиства оптимално. В тази връзка – за да предизвикате тялото си да даде най-доброто в период на пречистване трябва да изпробвате Ликуид Фор Фит.


Продуктът е с изцяло детоксикиращи и диуретични свойства, което го прави много подходящ за периоди на отслабване. Растителните екстракти и минерали в него допринасят за редуциране на телесните мазнини, които винаги са ви мъчили.

С помощта на Liquid For Fit ще ускорите процеса на отслабване и вашата диета за отслабване ще пожъне още по-големи успехи. Две различни групи съставки са обособени в тази билкова формула, която работи в две посоки – за извеждане на задържаните течности от организма и усилено изгаряне на мазнини.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари