IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фитнес трикът на Адриана Лима, когато няма време за тренировка

6 януари 2018 11 45

Съвети от един истински супермодел

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Тя е сред най-добре платените супермодели и сред ветераните в редиците на Victoria's Secret и като всяка красавица в бранша полага сериозни усилия за формите си, струващи десетки милиони.

Адриана Лима има достъп до най-добре оборудваните зали и експерти в света на фитнеса и различните тренировки, но понякога не оборудването, а времето се оказва проблем.

36-годишната майка на две деца разкри, че има малък трик, който ѝ помага винаги да е в топформа, дори когато не успява да посети залата.

Като активен модел бразилката постоянно е на снимки в различни краища на света. Тя все още и дефилира по подиума, което изисква да е в перфектна форма.

Когато графикът ѝ стане прекалено напрегнат: „Един от триковете ми е да скачам на въже минимум 10 минути в хотелската стая или да правя бърз крос там, където съм отседнала. Предпочитам да тренирам сутрин и гледам да посещавам фитнеса по-рано“, сподели Лима пред CR Fashion Book.

Адриана обича разнообразието и освен с кросове, скачане и упражнение от личния ѝ треньор, гори калории с плуване, йога и бокс.

Самата тя не е фен на диетите, но се храни здравословно. И е категорична, че след като си родил две деца, не е лесно да поддържаш форма.

„Тялото ми не се стяга толкова бързо, както преди бременността, затова трябва да тренирам наистина сериозно“, обясни моделът.

В хранителния режим на бразилката задължително влизат смутита, плодове, зеленчуци и много билкови чайове за детокс на тялото.

И за да не останат жените с грешно впечатление, Адриана ги съветва:

„Слушайте тялото си! То ще ви подскаже кога е уморено и кога е готово за тренировка. Спортувайте, но не лишавайте организма от важни хранителни вещества, които да му дават енергия“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари