IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 неща, които очаквате от партньора си във връзката

23 декември 2015 14 27

Сполучливите отношения не се базират само на любов

Снимка: Outwatch

Снимка: Outwatch

Връзките са сложно нещо и са пълни с различни очаквания. Вече сте двама и няма как да контролирате действието на другия, но това не пречи да изисквате някакви неща от него, за да бъдат отношенията помежду ви ок. Разбира се, че всеки иска да бъде обичан от половинката си, така че любовта дори не фигурира в това проучване, направено от сайта EliteSingles.

А ето и кои очаквания се припокриват и от двата пола в една връзка:

Да споделя с мен тревогите и проблемите си

Много двойки се разпадат заради липсата на добра комуникация. Когато единият е под напрежение, той често се затваря в себе си, създава дистанция, която скоро зейва като пропаст и причинява куп други проблеми.

Да ме включва в бъдещите си планове

Всеки се надява, че каквито и планове да има половинката му, ще бъде част от тях. Не говорим за вечерен купон, а за по-глобални неща като семейство, брак, ипотека...Все пак краткотрайните планове за уикенди и почивки също са важни, тъй като говорят за етапа и стабилността на връзката.

Да ме придружава на семейни събития

Това също е знак, че двама души имат сериозни отношения. Освен това се очаква от една двойка да се появява заедно на подобни събития. Логично е ако той/тя ви влачи на празниците на нейната рода, да бъде до вас и по време на тези на вашата.

Да ми дава лично пространство

Всеки се нуждае от малко свобода и да прави неща без другият да му „диша във врата“. Ако живеете заедно, това е особено важно, за да не се чувствате задушени и да имате какво да си споделите в края на работния ден.

Да намира време да си говорим всеки ден

Има случаи, в които съвместният живот става такава рутина, че накрая двама души почти спират да си говорят. Това води до голямо дистанциране и убива не само страстта, а и любовта. Важно е да може спокойно и откровено да говорите с любимия човек и то всеки ден. Така ще сте в течение на случващото се в живота му и той във вашия и ще заздравите съюза си.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари