IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 мъжки навика, които дразнят жените

23 септември 2017 15 15

Ако тя бяга от вас, причината може да се крие някъде тук

Вманиачаването към фитнеса не се нрави на жените. Снимка: Istock

Вманиачаването към фитнеса не се нрави на жените. Снимка: Istock

От постоянно почесване на мъжкото достойнство до хвърляне на мръсните чорапи навсякъде из стаята – дамите трябва да се справят с доста странни прояви на мъжество. Връзката с мъж може да ви изправи пред моменти, за каквито не сте били подготвени досега. Истината е, че не е нужно да „търпите“ всички тях.

Ето и с кои може да започнете тежка „битка“:

Видеомаратон

Да, разбираме, че вие се чувствате като рицари и убийци, което ви прави недосегаеми мъжкари, но да игнорирате половинката си часове наред заради някаква си игра, е недопустимо. Освен ако не ви харесва да спите на дивана.

Самовлюбеността във фитнеса

Няма нищо по-комично от това да гледаш мъж, който се прехласва (а може би и възбужда) от собствените си форми, надувайки бицепси пред огледалото във фитнеса.
Виждаме, че работите усилено за формите си, но това себеобожание убива мъжествеността ви. А после се смеете, че ние жените сме маниаци на тема селфита.

Носенето на мръсни дрехи

Ароматният тест! Това че една дреха не мирише на отпадък, не означава, че трябва да я носите отново и отново. Момчета, дрехите се перат след 2-3 обличания, не чакайте да засмърдят.

Поливане на мръсните дрехи с парфюм

По-лошо от носенето на мръсни дрехи е носенето на мръсни дрехи, облени в парфюм. Миризмата на пот не е приятна, ала за нас жените миризмата на адски силен парфюм, примесен с пот е още по-отблъскваща.

Ядене без чиния

Мързелът е един от смъртните грехове. Но да използваш гърдите си за чиния е липса на пълно самоуважение. Уважавайте не само храната, а и себе си достатъчно, че да използвате прибори, а не да ръсите трохи и мазнина навсякъде из дома и дрехите си.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари