IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 НЕ СЕКСИ неща по време на секс

22 септември 2017 15 15

Моментите, в които може да се почувствате неудобно

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Сексът не е само прегръдки, целувки, любов и страст. Той има и друга страна, която за някои не е особено примамлива и рядко може да видите по филмите или да прочетете в книгите. Ето и какво имаме предвид:

Аромати

Да, сексът има свой аромат. Мъжката семенна течност, женските сокове след оргазъм и потта, която се отделя по време на самия акт, може да понижат либидото на някои от вас.

Сперма в окото

Няколко капки може да отидат в погрешна посока и да развалят удоволствието от случилото се. Те със сигурност ще разплачат дамата ви.

В търсене на презерватива

Всичко дотук е страхотно и вие сте готови за същинската част, но изведнъж той се сеща, че презервативът е в задния джоб на дънките в другата стая... по-лошото е, че всъщност не е там! О, не! Започва едно трескаво тършуване, възклицания и напрегнати моменти, в които ерекцията му спада, а и вие имате време за една бърза дрямка.

Въздух под налягане... от вагината

Това е този засрамващ дамите звук, който често се чува по време на секс, когато при проникване въздухът във вагината излиза.

Липса на лубрикация

Като цяло има жени, които произвеждат по-оскъдна лубрикация от други. В това няма нищо срамно, биология! Разбира се, мъжете смятат за личен провал, че не са успели да възбудят своята дама и понякога това я кара да се чувства неудобно. В друг случай, мъжът наистина не може да възбуди половинката си, което вече си е повод за срам.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари