IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс признания на жени размер +

17 февруари 2018 16 15

Имат ли проблеми в сексуалния живот пухкавите дами?

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

И най-уверените и самовлюбени жени се притесняват по време на секс. В главата им се въртят мисли за това как изглеждат, дали са привлекателни, дали той няма да забележи еди-кое си несъвършенство... Представете си тогава какво се върти в главата на жена, чието тегло е далеч над нормата.

Подгответе се, ето и какво призна М. Л. пред Women's Health за сексуалните си изживявания.

„Хората постоянно ми повтарят, че сигурно не ми е лесно с моите размери. Грешат! Сега това не ме притеснява. Знам, че теглото ми е над здравословната норма и по-скоро ме тревожи здравето, отколкото как изглеждам. Хората смятат, че ми е трудно да бъда интимна с мъже?! Нека ви кажа ясно и високо: Физическото привличане не води до качествени връзки, Имала съм едни от най-прекрасните и сърдечни връзки.... Отне ми време, докато стигна до секс с приятеля ми. Но кой казва, че само едрите жени се притесняват в тази посока? Имам кльощава приятелка, която се тревожи дори повече да спи с мъже. Имам прекрасен сексуален живот и искам да ви кажа следните 5 неща:

1. Никога не си мислете, че дебелите хора не правят секс. Не сте ли чували за тип тяло определян като „голямо и красиво“? Ако не сте, значи сте доста назад с тенденциите и трябва да се образовате.

2. Наслаждавам се на секса много повече от кльощавите си приятелки. На практика имам повече пространство, което да бъде изследвано, докосвано и глезено от мъжете и обожавам секса.

3. Нямам никакъв проблем с това да правя секс на светло. Има стрии, белези, целулит и не ми пука. Човекът, с когото го правя със сигурност няма да се откаже от секса заради това.

4. Мисля, че дебелината ми ме поддържа топла. И това се харесва на мъжете – да се гушнат в топло, меко тяло.

5. И не на последно място – сексът си е секс. Типът тяло, расата, сексуалността или други фактори не се отразяват на удоволствието от този акт.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

( преди 6 години )
Аз ще си остана назад с тенденциите и необразован. Предпочитам принцеса Лея, а не Джаба ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
.... ( преди 6 години )
taka e i s men , no o6te ne sum dostignala tozi etap s mujut kogoto obojavam i obi4am . kogoto 4akam za da spodelim ob6to dnite si s obi4 , bez tulkuvania
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар