IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 аромата, на които мъжете не могат да устоят

27 април 2011 14 51

Научете за силата на различните ухания върху мъжко

Снимка: Nivea

Снимка: Nivea

Едно от петте човешки сетива, което играе голяма роля в отношенията между мъжете и жените, е обонянието.

Основно това се дължи на феромоните, които всеки от нас отделя. Най-просто казано, те ни въздействат на хормонална основа и са определящи за това дали някой ни привлича сексуално или не.

На света няма двама души, които да отделят едни и същи феромони, което всъщност превръща привличането от проста химия в истинска магия.

Разбира се, не можем да оставим нещата само и единствено на случайността; ето защо ще ви разкажем за няколко природни аромата, на които почти всички мъже инстинктивно откликват:

Канела

Канелата е доказан афродизиак. Нейният омайващ ефект върху мъжкото съзнание се засилва, ако е премесена с аромата на топло ястие – още едно доказателство за правотата на една стара поговорка.

Ванилия

Продължаваме с още един познат аромат от кухнята – ванилията. Отново афродизиак, като интересно проучване показва, че това е най-възбуждащият аромат за мъжете в зряла възраст.

Лавандула

Може би не сте очаквали лавандулата да намери място в този списък, но тя определено го заслужава. Самата Клеопатра е прелъстила двама от най-влиятелните мъже в света именно благодарение на този аромат.

Жасмин

Жасминът има приятен цветен аромат, като интересното е, че действа с еднаква сила и на двата пола – отличен избор за някоя наистина специална вечер.

Сандалово дърво

Сладкият аромат на сандаловото дърво възбужда повечето мъже. Единствената препоръка е да не прекалявате с него, защото може да стане натрапчив.

Преоткрийте силата на ароматите и с новата серията душ гелове на NIVEA, които комбинират различни аромати и подхранващи съставки.

(Платена публикация)

Автор - снимка

КоментариКоментари