IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Порнозвезда отговаря на 7 от най-търсените в Google секс въпроси

25 февруари 2018 16 15

Доверете се на един истински професионалист

Миа Калифа. Снимка: YouTube

Миа Калифа. Снимка: YouTube

Съдейки по данните за търсения в Google на отговори относно секса, изглежда доста хора продължават да бъдат объркани, несигурни и недостатъчно осведомени. Порното като индустрия може и да дава някои отговори, но доста по-изчерпателно и правдоподобно от личните ви интерпретации е да чуете искреното мнение на една жена, чиято работа е да прави секс.

Почерпете „секс мъдрост“ от порнозвездата Миа Калифа, която отговаря на най-често задаваните в Google секс въпроси:

1. Къде се намира G-точката?

„Вашата G-точка се намира на вътрешната вагинална стена между вагиналния отвор и матката. Когато бръкнете с пръст ще усетите грапава повърхност, сякаш пипате ядка“, обяснява Миа. Тя твърди, че G-точката не е най-важното нещо в секса и масово жените получават оргазъм при стимулиране на други места. „Аз много трудно получавам оргазъм при проникване, предпочитам да си стимулирам клитора. Но всяко момиче е различно“, сподели Калифа.

2. Как да докараш оргазъм на жена?

„Има различни фактори, които влияят – от целуването, до интензивността на движенията (по-грубо или по-нежно), всичко зависи от жената. Няма определено време за предигра, просто трябва да усещате жената. Ако стене, значи ѝ харесва. Ако цялата вибрира или изглежда, сякаш някой ѝ прави екзорсизъм, значи е близо до върха. Това е добър знак“, разсъждава Миа.

3. Как да си уголемя пениса? (Размерът има ли значение?)

„Не мисля, че размерът има значение. Най-хубавият секс, който съм правила, не е бил с най-надарения мъж в живота ми. Истината се крие в начина, по който се отнасяте към жената и какво тя чувства към вас. Ако ви е малък, може да сложите малка възглавничка под кръста ѝ, което ще помогне за по-дълбоко проникване. И ако тя си пада по фелацио, ще може да ви го лапне целия, което си е плюс“, с оптимизъм сподели Миа.

4. Колко дълго продължава сексът?

„Мисля, че средно между 5 и 7 минути, а при по-страстните около 10-15 минути“, смята Калифа.

5. Боли ли аналният секс?

„Да, боли. И то много. Ако жена се съгласи на анален секс, то е защото много много харесва мъжа. Може би с повече лубрикант е поносимо, става дори приятно след първите 2 минути и все пак усещането е различно и няма как да се опише“, категорична е порнозвездата.

6. Как да издържа повече в леглото?

„Извадете го и се върнете към предиграта, ако усетите, че скоро ще свършите. Тя няма да ви се разсърди, ако я дарите с малко орални ласки, дори по средата на същинския акт. Дори може да не прозре истинската причина за промяната в реда“, съветва опитната сексбомба.

7. Защо приятелката ми не иска да правим секс?

„Може би не се вслушвате внимателно в това какво иска тя. Може би бързате прекалено, или не сте достатъчно нежни. Жените имат нужда и от малко романтика. Не се налага да я водите до Бора Бора, а просто да направите някой жест. Ако не правите секс, трябва да поговорите с нея или нищо няма да се промени. Подходете доста внимателно към темата, без обвинения и нападки, за да не премине в защита и накрая да увеличите интимната дистанция помежду си“, сподели Калифа.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )
a moje bi da izvadim ot igrata tulkuvaniata i da minem napravo kum temata za tova koi kogo i po kakuv na4in haresva i kakvi 4uvstva izpitva kum nego , ....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар