IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 секс тайни, които всяка жена трябва да знае

27 април 2018 15 00

Така ще разберете по-лесно мъжете

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Мъжете са пълни с изненади и това не е изключение и в спалнята. Мъжкото поведение няма как да бъде обяснено напълно, но пък можете да научите няколко от техните секс тайни.

1. Той се притеснява, че няма да ви задоволи

Колкото и самоуверен и нахакан да изглежда, всеки мъж се страхува да не се представи зле в леглото. Дори вие да нямате големи изисквания или да сте готова да си тръгнете без оргазъм, той няма да си го прости. Предупреждение: Ако половинката ви има проблем с изпълнението, може да обвини вас за това, за да запази егото си. Бъдете готови да се справите с подобно развитие на нещата. Какво да направите: Не го приемайте лично, не го обиждайте. И в никакъв случай не му се смейте! Престорете се, че нищо не е станало.

2. Той се нуждае от похвала

Сексът е източник на сила от векове, както и е знак за мъжественост. Ако той е желан и задоволява жената под него, това го кара да се чувства като истински супергерой. А за да се почувства така, трябва да го похвалите. Не пестете комплиментите си. Предупреждение: Похвалата не трябва да бъде с насмешка или хумор, трябва да звучи искрено. Какво да направите: Не се преструвайте. Ако не се справя в момента, просто деликатно го насочете кое как да направи.

3. Мъжете не обичат да чакат дълго

Дори да ви желае много, ако се дърпате дълго, интересът му като нищо ще изчезне. Вероятността да остане с вас и да задълбочи отношенията ви е по-голяма, ако му позволите да ви опознае интимно. Предупреждение: Ако мъжът се направи на интересен, когато инициирате секс, отървете се от него. Какво да направите: не му се хвърляйте веднага гола на врата. Нека все пак малко се постарае. Но ако ви привлича сексуално, изчакайте няколко срещи да се почувствате комфортно и подайте недвусмислен сигнал.

4. Той също има комплекси

Както жените, така и мъжете понякога не се чувстват уверени във визията си. Може и да не им личи, колкото на дамите, но комплексите са там. Предупреждение: Повечето мъже се притесняват от плешивостта и размера на пениса си. Това са теми, които не е желателно дори да доближавате. Какво да направите: Покажете му колко го желаете и колко секси е за вас.

5. И очаква инициативност от вас

Мъжете обичат да доминират в леглото в повечето случаи, но очакват някаква активност и от дамите. Предупреждение: Той няма да ви каже в прав текст да сте по-гъвкава, изобретателна или активна, но ако се държите пасивна има голям шанс да не ви се обади отново. Какво да направите: Преценете колко доминиращ е той и ако си пада по по-грубата игра, можете да го накарате да ви погони малко и след това да се поборичкате любовно. Също така не се страхувайте да се качите отгоре без да го питате.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари