IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво искат жените в леглото?

27 септември 2017 08 40

Ако искате секс, предложете романтика, а не порно, съветват специалисти

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Какво искат жените в леглото, за да бъдат доволни в дългосрочен план? Отговорът е прост – романтика, пише в. „Daily Star“, позовавайки се на резултатите от проучване, направено сред 2000 британци.

След като предишно изследване установи, че над 80 процента от партньорите са доволни от сексуалния си живот през първите шест месеца от връзката, но след този период 27 процента от дамите започват да губят интерес, авторите на настоящото проучване са решили да проверят какво искат жените, за да бъдат трайно щастливи в леглото.

Новото допитване е установило, че представителките на нежния пол държат по време на секс партньорът им да бъде романтичен и да демонстрира привързаност – да ги гушка, да ги целува и да им нашепва нежни слова.

Проучването в действителност разкрива, че не само за жените, но и за мъжете романтичното поведение е по-стимулиращо за секса, отколкото порното, мръсните думички или състоянието на възбуда. Резултатите от отделно предишно изследване показват, че за жените гушкането след полов акт е толкова важно, колкото и любовната игра преди него.

Причината е, че при подобна близост се отделя хормонът на любовта окситоцин, който подсилва цялостното усещане за задоволство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари