IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви са предпочитанията ви в леглото според зодията? (I част)

6 януари 2018 15 15

Интимните желания невинаги отговарят на личността от ежедневието

Снимка: Istock

Снимка: Istock

В ежедневието си показваме едно лице, което е много вероятно по никакъв начин да не съвпада с това, което показваме в секса.

Истината е, че когато става дума за интимност в спалнята, повечето от нас имат много различна същност от тази, която другите виждат. Това е страна на нашата личност, която е запазена само за интимните партньори. И понякога може да изненада хората.

Тези предпочитания и интереси неизменно са повлияни и от зодиакалния знак, под който сме родени. Предстои да разкрием мистериите и да научим какво харесват отделните зодии в леглото.

Овен

Смели и настроени приключенски по природа, представителите на тази зодия определено са най-извратените в зодиака. Наистина са много малко нещата в секса, които един Овен не би се съгласил да опита. Те не се нуждаят от много убеждаване в това отношение.

Телец

Абсолютна противоположност на представителите на зодия Овен, Телците са „най-меките“ в зодиака, когато става дума за секс. Известни с мързела си, те са почитатели на старомодния бърз секс и стандартна мисионерска поза.

Често те са по-заинтересовани от това да приключат, отколкото от цялото пътуване.

Близнаци

Близнаците са изключително секси. Те се наслаждават на любовната игра и обичат да експериментират, затова знайте, че винаги ще се забавлявате, когато сте с тях.

Те често обичат да включват и секс играчки, които да нажежат още повече обстановката.

Рак

Родените под този знак са невероятно безкористни любовници. На първо място те искат партньорът им да бъде щастлив в леглото. Освен това са и много чувствени.

Но Раците могат също да изненадат своите любовници, освобождавайки по-тъмната, по-животинска своя страна. Това обаче може да се случи, когато смятат, че наистина могат да се доверят на партньора.

Лъв

Лъвовете са старомодни романтици. Те се наслаждават на дългите прегръдки почти толкова, колкото и на активността между чаршафите и се наслаждават на това, че виждат партньора си удовлетворен.

Всъщност Лъвовете може до такава степен да се съсредоточат върху удоволствието на партньора, че съвсем да забравят за своето.

Дева

Родените под този знак са естествени перфекционисти и няма изключение, когато става дума за забавление в леглото.

Подобно на Лъвовете, Девите също ще се постараят партньорът им да се чувства повече от добре по време на секс, което ги прави едни от най-добрите любовници в зодиака.

Утре очаквайте втората част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

Един СКОРПИОН ( преди 6 години )
Ще имаш да вземаш Един ТЕЛЕЦ ама явно не си се сблъсквал със СКОРПИОН.Имала съм взимане-даване с ТЕЛЕЦ и без да се обиждаш,но за мен ТЕЛЦИТЕ освен да ръгат друго не ги бива да правят.ДОбре,че ме бива в секса инъче беше обсайд положение.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Един Телец ( преди 6 години )
Пълна глупост е тази статия. Телците са една от най-специфичните зодии що се отнася до секса и "бързо" и "мисионерската" няма общо с тях. Все пак си говорим за зодия под влиянието на Венера и там секса ако куца, не знам какво ще остане за другите зодии, хаха
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар