IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Интернет – психологически отдушник за секс работничките

24 януари 2018 15 40

Как им помагат новите технологии показва изследване на британски учени

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Интернет ще помогне на труда на проститутките да стане почти безопасен. Това показва изследване на британски учени, публикувано в Beyond the gaze.

В проучването участвали 641 жени, работещи най-древната професия от различни европейски страни. Участничките използвали интернет за връзка с клиентите си.

Повече от 80 процента от тях казват, че са удовлетворени от своята работа и условия на труд.

Появата на интернет значително е понижил насилието и лошото отношение към секс работничките. Само пет процента от запитаните жрици са признали за физическо насилие.

Благодарение на интернет проститутките могат да общуват една с друга и да си оказват психологическа помощ, да си говорят за употребата на алкохол и наркотици.

Другият плюс е, че те могат да сформират база данни на клиентите и да узнаят много за тях преди още да са се срещнали. Също дали за един клиент има отрицателен отзив, отбелязва изданието.

След появата на интернет в секс индустрията голяма част от проститутките заявяват, че са престанали да изпитват стрес на работното място. 10 процента отбелязват, че заработват и прилични суми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари