IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За тези зодии любовта е на първо място

21 февруари 2018 15 30

Те са готови на всичко за нея

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Вероятно всеки човек иска да бъде на първо място в живота на своята половинка. Да бъде с някого, с когото да поддържа здрава и стабилна връзка и да направи всичко възможно, за да покаже своята любов и загриженост.

Понякога обаче копнежът за любов е основна цел и желание и може да се превърне дори в обсебване от любов.

От друга страна, когато любовта е основен приоритет за двама души, връзката се превръща в тяхно убежище. Когато отидете при партньора си, той/тя ви помага да се успокоите и да се почувствате по-добре. Щом сте заедно, провокирате най-добрите страни на другия.

Кои са зодиите, които най-точно се вписват в тези определения?

Рак

Любовта е толкова важна за представителите на тази зодия, че е водеща във всичко, с което се заемат. Те правят всичко с любов – жертват се за своя партньор и се грижат за останалите.

Раците са най-щастливи, когато има кого да обичат и за кого да правят малки изненади, отразяващи тяхната любов и привързаност. Любовта доминира в мислите им и в думите им.

Риби

Рибите не само поставят любовта на първо място в живота си, но също така защитават времето, което имат със своя любим. За тях е важно да прекарват времето си качествено, в противен случай ще има вредно въздействие върху емоциите им.

Рибите биха направили всичко за любовта, дори това да означава да оставят себе си и своите нужди. Тяхната природа, лишена от егоизъм, и щедростта на духа им ги улесняват в това да обичат и да бъдат обичани.

Везни

Когато Везните непрекъснато намират начини да подхранват връзката си, това означава, че са поставили любовта на първо място в живота си. Те са наблюдателни и забелязват неща за партньора си, които другите биха пропуснали.

Те се стремят да включат своя партньор в онова, което обичат, като книгите и филмите или любимата им тренировка. Стремят се да не обръщат внимание на малките неща.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )
i az , no samo za mujut , kogoto obojavam . govoria bez tulkuvania
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар