IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 знака, че не сте влюбени в новото си гадже

12 май 2018 13 15

Дали има смисъл да си губите времето?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лесно е да се вълнувате, че си имате ново гадже – все пак изживявате нови емоции, но дали наистина това е любов? Може би вашият нов партньор не отговаря на вашите очаквания и/или сте започнали да излизате с него, просто за да си имате гадже? Ако е така, възможно е накрая да се чувствате разочаровани и да се чудите какво да правите. Знаците, че този човек само ви губи времето понякога не са съвсем очевидни.

Ето и три ясни знака, които ще ви покажат, че новата ви връзка наистина няма смисъл:

1. Не се виждате много редовно с гаджето си и това не ви пречи

Ако този човек не е събудил у вас нетърпеливото желание да се виждате всеки ден с него, това е признак, че може би връзката ви няма да върви по мед и масло. Във всяка нова връзка влюбените би трябвало да искат да прекарват максимално време заедно. Ако това не е така, те просто не се харесват достатъчно. Възможно е чувствата им да се задълбочат с течение на времето, но началото на връзката обикновено е моментът, когато повечето двойки не могат да се наситят един на друг.

2. Имате различно чувство за хумор

Ако вашият нов партньор не разбира хумора ви, а пък вие не харесвате шегите му, това определено може да бъде проблем. Макар че това може да не изглежда като най-важното нещо в една връзка, експертите твърдят, че двойките, които могат да се смеят заедно имат по-голям шанс за стабилна връзка. Когато двама души имат еднакво чувство за хумор, това води до хармония в отношенията им.

3. Не се чувствате щастливи с този човек още от самото начало

Ако още от самото начало на връзката си не усещате тя да ви носи щастие и вълнение, то шансовете ви да получите по-голямо удовлетворение във времето са минимални. Най-вероятно в отношенията ви няма искра, а без нея няма да ви е лесно. Трябва да знаете, че ако още в началото на отношенията ви, вие не чувствате, че вашите нужди са удовлетворени, то това не е подходящия човек за вас. Дои да не чувствате страхотна любов към новия си партньор, това не означава непременно, че връзката ви не може да се превърне в страхотно партньорство с времето.

Не всяка връзка е пълна със страст в началото. Много връзки разцъфтяват с времето. Но все пак добре е още от самото начало да имате желание да опознаете своя нов любим.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари