IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 зодии, чиято любов е безусловна

29 май 2018 14 40

Да, има хора, които могат да обичат така

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Безусловната любов е нещо, което може би всеки иска да има в живота си. Въпросът е кой би могъл да я предложи. Колкото и невероятно да изглежда за някои, има хора, които могат да обичат толкова силно, че наистина се доближават до безусловната любов.

Хороскопът може да подскаже тези характеристики. Кои са зодиите, които могат да обичат въпреки всичко?

Телец

Телците живеят и умират за романтиката. Те обичат да обичат и да бъдат обичани и това е нещото, което ги кара да стават сутрин от леглото.

Въпреки че може да изглежда неестествено една силна, често с чувство за притежание личност да е способна на безусловна любов, нека да си припомним една от ключовите черти на Телците – упоритостта.

Именно нежеланието да се откажат е нещото, което поддържа силната и безусловна любов при родените под този знак.

Рак

Тъй като представителите на тази зодия са известни със своята чувствителност, когато става дума за любов, те може да изглеждат мекушави. Това обаче не е така.

Раците са безнадеждни романтици и обичат безусловно всичко, което имат. Те обаче няма да позволят да изглеждат като глупаци и ще си тръгнат, преди това да се случи. Това обаче няма да им попречи да ви обичат безусловно, макар и далеч от вас.

Дева

Основната причина за безусловната любов на Девите е, че те не знаят как да се освобождават от отношенията и чувствата си.

Родените под този знак ще ви простят отново и отново и ще продължат да ви обичат, защото това могат да правят най-добре.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
az su6to , i znaia kogo obojavam , po kakuv na4in go obi4am i kakvo iskam za dvama ni v jivota . govoria bez tulkuvania , s realni 4uvstva
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар