IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жената Телец в любовта: Режисьор на еротични игри

13 юли 2018 14 20

Вижте повече за дамите от този знак на любовния фронт

Меган Фокс е родена под знака Телец. Снимка: Reuters

Меган Фокс е родена под знака Телец. Снимка: Reuters

Дамите, родени под този знак, като никой друг могат да създадат невероятно чувствена атмосфера около себе си, буквално пропита с еротика. Те не се интересуват от нови (или добре забравени стари) сексуални техники, от играчки за възрастни, дори да са направени с помощта на нанотехнологиите.

Те нямат нищо против да се появяват като нежни и безпомощни същества, но действителността е съвсем различна – те често се оказват упорити егоистични собственици.

Сексуални предпочитания

Жената Телец е ненадмината в ролевите игри. Днес тя е жената вамп, утре – домакиня, хваната неподготвена от съседа, а вдругиден – медицинска сестра. Различните роли са способни да оплетат в мрежите ѝ всеки партньор. Игрите за нея са важни, тъй като обича силните усещания.

Склонност към изневяра

Жената Телец по правило е вярна, но това се отнася до случаите, когато е намерила правилния партньор. В същото време те обичат да се борят за любовта на други хора, така се чувстват силни. И пътят до изневярата не е дълъг. Така че, ако мъжът не се вписва в живота на жената Телец, тя е склонна на всякакви сексуални приключения.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари