IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс си легна в леглото със слънчеви очила и по секси черно бельо

20 април 2024 15 00

В новата кампания за очила на Dolce & Gabbana

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Майли Сайръс си легна със слънчеви очила и по секси черно бельо в нови изображения от кампанията за очила на Dolce & Gabbana. Попзвездата видимо няма нужда да става от спалнята си, за да ни поднесе своя най-секси поглед.

Носителката на награда „Грами“ носи дрехи в черни нюанси и подходящо прозрачно бельо в нови снимки от своята възхитителна реклама за италианския моден бранд.

В сряда тя публикува впечатляващи снимки и видеоклип от кампанията на марката в своята история в Instagram. 31-годишната Сайръс носи дълга до земята прозрачна черна рокля с открит корсаж, съчетана с подходящи квадратни слънчеви очила.

Топизпълнителката също така показва краката си, докато позира в обувки на високи токчета. Майли демонстрира доста знойни вибрации, докато позира със слънчевите очила върху легло, постлано с червени чаршафи. Кампанията пролет/лято 2024 г. дебютира миналия месец с песента Heart, написана от Сайръс за рекламата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Модната изява на Майли идва на фона на семейна драма след брака на майка ѝ Тиш Сайръс с актьора Доминик Пърсел, за който се говори, че първо е излизал с 24-годишната сестра на Майли – Ноа Сайръс.

Източник каза на списание People миналия месец, че Майли се е скарала с 56-годишната Тиш, тъй като преди това е „нямала представа за драмата“ с Пърсел.

Вътрешният човек каза, че Майли „смята, че ситуацията е странна, но тя обича майка си и иска тя да бъде щастлива.“ След това друг източник каза на вестник DailyMail, че Ноа е изфабрикувала историята и че никога не е излизала с Пърсел.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

„Ноа никога не е излизала с Доминик и те не са били заедно“, каза вътрешен човек. „Тя се заблуждава да мисли обратното и се опитва да създаде разказ, който да я обрисува като жертва.“

Тиш се омъжи за звездата от сериала „Бягство от затвора“ през август, след като се разведе с Били Рей Сайръс през 2022 г., след почти 30-годишен брак. Освен Майли и Ноа, Тиш също споделя дъщеря си Бранди, 36, и синовете Трейс, 35, и Брейсън, 29, с бившия си.

Колкото до Майли, освен че в последно време тя се радва на много успехи на музикалната сцена, наскоро тя се завърна и на екрана като направи изненадваща епизодична роля във филма на Итън Коен Drive-Away Dolls, в който също участваха Маргарет Куали, Джералдин Вишванатан и Бини Фелдщайн.

Междувременно се съобщава, че ABC обмисля Майли да поеме съдийското място на Кейти Пери в American Idol, след като тя наскоро се оттегли, но някои изпълнителни директори смятат, че звездата на Disney Channel има „твърде рискова“ персона.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари