IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян показва прелести в новата си колекция бански за SKIMS

23 април 2024 10 30

Риалити звездата се фука със стегнат корем в модели с щампа на змийска кожа

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Компанията на Ким Кардашян SKIMS сподели нови изображения от нейната линия SWIM лято 2024 г. Най-добрият кадър от кампанията на бившата съпруга на Кание Уест е по бикини от две части с щампа на змийска кожа, като моделът максимално разкрива стегнатия ѝ корем.

„Най-смелите бикини с шнурове. Оставете отпечатък в нашата лимитирана серия Snake Print, идваща в нови и характерни стилове SKIMS Swim“, гласи надписът от хитовата марка.

Следващият надпис случайно разкрива какъв размер бански носи риалити звездата, като се оказва, че тя е XS. „@KimKardashian носи SKIMS Swim Triangle Top и Dipped Tie Bottom, размер XS, в змийски принт“, обяснява надписът на SKIMS.

В миналото Ким не е говорила много за размерите или теглото си, въпреки че се смята, че талията ѝ е 60 см при ръст 157 см и 52 кг тегло. Колкото до въпросните снимки, те са направени от британския фотограф Ник Найт.

Освен модели с принт на змийска кожа, 43-годишната модна дизайнерка показва на своите 364 милиона последователи в Instagram и бански от две части в червено и черно. Някои модели бански се предлагат и с топ с ръкави и пола в същия десен.

Риалити звездата, която участва в новия сезон на хорър сериала „Зловеща семейна история“, носи тъмната си коса, пусната и мокра, а акцентът в грима ѝ е нейното червено червило.

Но основният фокус в кампанията е нейната стегната фигура – плосък корем, тънка талия, изваяни крака и мускулести ръце.

Ким даде най-добрите си кадри от кампанията за новия брой на Sports Illustrated Swimsuit Edition, където ще рекламира своята нова колекция бански костюми.

Компанията на Ким SKIMS е американска марка за оформящо бельо, съоснована от Ким, Ема Греде и Йенс Греде през юни 2019 г. Skims се фокусира върху позитивизма на тялото. Компанията беше оценена на над 3,2 милиарда долара през януари 2022 г.

Новата кампания за бански костюми на Ким пък излиза, след като тя се раздели и с последния си приятел – футболиста Одел Бекъм-младши. Телевизионната риалити звезда и играчът на американски футбол се наслаждаваха на шестмесечна романтика, която прекратиха миналия месец.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Лора ( преди 3 дни )
Модели на бански за силикон и форми получени от пластичната хирургия. Как ще седят на нормалното тяло? Ким Кардашиян е неприятно изкуствена и доста отблъскваща.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
baneful ( преди 1 седмица )
Ако не беше силиконът прелестите и ще са само между краката !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар