IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как пътуват стилните дами?

30 юли 2015 09 41

Кукленска почивка по женски

Снимка: Moschino

Снимка: Moschino

Всички модни вдъхновения, произлизащи от известни герои на нашето детство, се възприемат изключително добре от жените по цял свят.

Това подтиква дизайнерите все по-често да интерпретират емблематични образи в своите нови сезонни предложения.

Джеръми Скот определено влезе в Света на Барби и май няма намерение скоро да си ходи. Едно от най-забележителните изделия на дизайнера за Moschino е забавен, розов куфар, брандиран с името на модната къща.

Своеобразното почитане на една от най-известните кукли се превърна в женско желание и дори стигна границата на завръщането обратно в безгрижните години.

„Барби е толкова красива, исках да внеса нейната красота в модния свят с нотка на забавление. Модата винаги трябва да бъде забавна.“, сподели самият Джеръми Скот.

Наситеният нюанс от розово бе „разходен“ за първи път на подиума при представянето на колекция пролет-лято 2016 и, логично, моделът, зад който леко се търкалят колелцата на атрактивния аксесоар въплъщава образа на Барби с всички нейни характеристики.

Ако има един начин да пътуваме стилно и забавно, то определено Джеръми Скот го откри.

Снимка: Moschino

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари