IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сватба в страната на чудесата

13 май 2016 11 20

Zuhair Murad и новите предложения за булките

Снимка: Zuhair Murad

Снимка: Zuhair Murad

С настъпването на топлите дни идва и сезонът на сватбите. Голяма част от бъдещите булки мечтаят за съвършената церемония на морето, която ще направи деня им не просто специален, но и наистина незабравим.

Разбира се, мечтата носи в себе си желанието за един ден поне да захвърлим ежедневните дрехи и да се превърнем от Пепеляшка в истинска принцеса.

Това е денят, за който търсим идеалната рокля, която да ни помогне да се превъплътим в образа, за който четем и мечтаем от малки момиченца.

По отношение на пищност, романтичност, женственост и майсторство при сватбените рокли, Zuhair Murad определено има какво да предложи.

Ливанският дизайнер представи своите предложения за пролет 2017 под знака на мечтите.

Предложенията се характеризират с обемни рокли, изпълнени с ръчно изработени бродерии и детайли, феерични материи, блестящи инкрустации и задължителната за повода луксозна дантела.

За традиционната булка са определени класическите форми, а за съвременната модерна жена, от Zuhair Murad предлагат изцяло изработени от дантела рокли, които акцентират върху женственото тяло и неговите форми с прозрачни елементи.

Всички предложения на ливанския дизайнер за пролет 2017 са представени с чувствени кадри, заснети на ръба на морски скали, пресъздаващи мечтаната приказна сватба за сезона.

Можете да разгледате роклите в нашата галерия, а ние ви питаме – бихте ли се омъжили на брега на морето в някоя от тези рокли?

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари