IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изберете рокля според зодията

6 август 2016 14 15

Как да се облечем?

Снимка: Vera Wang

Снимка: Vera Wang

Най-лесният начин да изберем какво да облечем за сватба на приятел? Попитайте личните си стилисти и съветници.

Тъй като не всички сме такива късметлии, че да имаме екип от професионалисти около себе си, все пак е добре да се сдобием с няколко полезни съвета.

Един от лесните начини е да вземем предвид своята индивидуалност и характер, а най-ясният индикатор за това са зодиите ни.

Позволете на хороскопа да повлияе и покаже усещането ви за стил и се доверете на астролозите ни, които изготвиха специален наръчник за рокли, избрани според всеки един зодиакален знак.

Гарантирано е едно – ще изглеждате зашеметяващо и ще се превърнете в център на внимание на събитието.

Овен

Вие сте първите на дансинга, така че трябва да се спрете на рокля, с която ще ви бъде удобно и ще бъде във вашия цвят – червеното. Тъй като не сте голям фен на странните нови тенденции, подчертаващ красотата детайл като дълбоко деколте е достатъчен, за да бъдете забелязани.

Телец

Вие не сте принцеса, просто обичате чувствените материи и да показвате предимствата на вашата фигура. Предпочитате визии, които са по-скоро красиви, отколкото сексапилни и искате да бъдете сигурни, че ще изглеждате перфектно преди да напуснете къщата. Изберете рокля с красиви бродерии и кукленски силует.

Близнаци

Никога няма да изберете дреха, която е скучна, но вероятно ще се колебаете доста преди да вземете решение. Двуцветните модели са много подходящи за вас, защото говорят за двойствеността на личността ви. Не сте луди, вие просто сте забавни. Изберете рокля с два контрастни цвята и ще привлечете вниманието на всички.

Рак

Вие владеете металическите цветове и рокля в сребърно или златно е точно за вас. Силуетът на роклята и нейната кройка обаче трябва да бъде класически. Спрете се на обгръщащи тялото модели, които се разкрояват в долната част.

Лъв

Вие искате да бъдете царица и никой да не ви засенчва. Ще направите изявление чрез дрехата и то ще бъде ярко – оранжево или златно. Заложете на контрастни детайли и бижута, като добавите сандали с тънки каишки на висок ток.

Дева

Обичате простите модели и преди всичко държите на качествената изработка, отколкото на лъскавите визии. Рокля в цвят маслина или кафяво стоят чудесно на кожата ви, но се отпуснете и заложете на цепки или други детайли около раменете.

Везни

Мислете си за рокля в кобалтово и че обичате структурирани силуети, всички нюанси на синьо и че задължително за вас трябва изделие, което е издържано в асиметрични дължини.

Скорпион

Някои биха описали стила ви като дързък и това вероятно идва от интензивната личност, която сте. Когато става въпрос за мода, това никога не е лошо нещо. Напротив – това ви позволява да се възползвате от новите тенденции и да покажете нещо, което никой не очаква. Придържайте се към вашите цветове – червено или черно.

Стрелец

Вие сте спонтанни и това се отразява на начина, по който изглеждате. Вие може да облечете рокля, която не ви е любима, но тя със сигурност ще подчертава предимствата на вашето тяло. Нещо с флорални елементи е добра идея.

Козирог

Вие не сте скучни, вие сте разумни. Знаете, че инвестицията в малка черна рокля е в полза за вашия гардероб. Дълга рокля, която показва с дълбока цепка красивите ви крака е повече от достатъчно за събитието.

Водолей

Водолеите са с интересен вкус, който не всеки разбира. Това е добре – носите само неща, които ви харесват. Любимите ви рокли не са остарели и дори и леко ексцентрични, са добър избор. Можете да се спрете на тюркоазена рокля с голи рамене.

Риби

Рибите са със свободен и бохемски дух, който привлича вниманието дори и без да се опитват. Всички ще ви питат откъде сте взели роклята си, особено ако е във вашия любим цвят – палитра от нюанси на зелено.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари