IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмица на модата в Милано: Gucci

26 септември 2016 13 40

Една среща от миналото в бар

Снимка: Indigital

Снимка: Indigital

Седмицата на модата в Милано и по-конкретно ревюто на Gucci ни създават усещането, че се намираме в подобие на нощен клуб от 70-те години.

Това се постига с изобилието от будоарно розово кадифе, огромни огледала и високи и меки килими.

„Знаете, когато сте влюбени, в клуб, но не сте на правилното място“, коментира Алесандро Мишел минути преди ревюто за пролет-лято 2017.

В тенденциите присъстват приказни шифонени рокли в зигзаги и блясък. Богатството на флоралните елементи, тафтата и една особено нестандартна червена дълга рокля определено загатват за Холивуд от едно време.

Майсторската изработка на всяко едно от изделията много напомняха на основните елементи в създаването на колекции висша мода и в действителност издигането на колекция пролет-лято 2017 с едно ниво над общоприетото.

За основни нюанси в цветна палитра изобщо не можем да говорим – ревюто постоянно изобилстваше от всичко възможно, понякога поставено дори върху един силует.

Нестандартното срещна елегантното, но определено не на улицата, а в едно актуално заведение от много далечен момент във времето.

Най-доброто от колекцията на Gucci за пролет-лято 2017 можете да разгледате в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

... ( преди 7 години )