IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмица на модата в Париж: Givenchy

7 октомври 2016 07 40

Жената като олицетворение на природата

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Вдъхновението за силната жена като олицетворение на природата се явява основна концепция за новата колекция на Givenchy.

Ревюто за пролет-лято 2017 е открито с три рокли с принт, поставени върху дълга основа, които откриват ярката палитра нюанси.

Цветовете в основата са с червено, оранжево, кафяво и розово, а в различните силуети се демонстрират разнообразни комбинации между тях.

Втората тройка на ревюто се характеризира с черни панталони с акценти от сребърни ципове и патч джобове, които видяхме в колекцията на модната къща през юни, но в мъжките колекции.

Предложенията определено са по тялото и описват формите на женствените тела на моделите.

Варирането се държи по линията неутрални – ярки, които са контрастни, но предлагат по нещо както за смелите, така и за дръзките дами.

Полка точките и райетата присъстват като тенденции за сезона, но не можем да кажем, че ревюто представя нещо ново или разширява по някакъв начин установените граници.

Ако има нещо сигурно, то то е, че жената на Givenchy през пролет-лято 2017 ще бъде кокетна.

Можете да видите най-доброто от колекцията в нашата галерия.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари