IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво да правим с дрехите, които не носим?

12 ноември 2016 15 15

Момичета, разчиствайте гардеробите

Снимки: Shedd

Снимки: Shedd

Напоследък ни прави впечатление, че имаме ужасно много дрехи в гардероба си, които просто така си стоят. Не ги носим, защото сме били в емоционално затъмнение, когато купихме онази яркожълта пола, или поръчахме дънки онлайн, които не ни стават. Не става да ги изхвърлим, защото на практика са нови, но заемат излишно място в гардероба...

Чухме за приложение за мода, с което лесно можеш да се отървеш от нещата, които вече не харесваш, давайки им шанс да заживеят нов живот. Това е Shedd – новото място за модно пазаруване, което може да свалите за Android и IOS.

В Shedd публикуването на обява става за секунди, а дизайнът му е красив и лесен за ползване.

В приложението няма отделни категории, търсенето на артикули става с хаштаг, подобно на социалните мрежи. Например, ако искате да видите всички обяви на рокли, трябва да напишете в търсачката #рокля.

За да има успех вашата обява, хубавата снимка е от основно значение. Винаги снимайте на дневна светлина, като може да аранжирате артикулите по различни начини: на закачалка с цветен фон, бяла стена, или пък на пода.

Следващата стъпка е да опишете възможно най-подробно това, което искате да продадете с хаштагове.

Задължително е да споменете вид, цвят, материя, размер, марка (#рокля #червена #коприна #размер #ZARA). По този начин обявата ви ще бъде открита от възможно най-много хора.

В приложението можете да намерите и много модни находки от български дизайнери, блогъри и куп уникални дрехи и аксесоари.

Момичета, разчиствайте гардеробите, време е за празнични покупки и нови модни придобивки!

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари