IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Tommy Hilfiger разкрива капсулната колекция TommyXGigi за пролет 2018

31 януари 2018 10 40

Дръзки, но същевременно комфортни визии

Снимка: Tommy Hilfiger

Снимка: Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger показва съвместната капсулна колекция TommyXGigi за пролет 2018, създадена в сътрудничество между американския дизайнер и световния посланик на дамските колекции на марката Джиджи Хадид. Почитателите на Tommy Hilfiger вече могат да разгледат част от продуктите, както и снимки „зад кулисите“ на tommy.com

Фокусът на колекцията за пролет 2018 е скоростта. Дизайните съчетават любовта на Томи към моторните спортове и забързания начин на живот на Джиджи.

Визиите са едновременно дръзки, но и комфортни, вдъхновени от неподправения стил на Джиджи.

Вечните класики като връхни дрехи с oversize кройки, дънки, спортно облекло и женствени романтични рокли, са преобразени с помощта на кожени детайли, изящни копринени платове и състарен деним.


Техниката color-blocking, комбинираща червено, бяло и синьо, е подсилена с детайли, вдъхновени от Джиджи като принтове на райе, графични значки и бродирани състезателни лога. От друга страна, златните детайли на циповете и шевове в контрастни цветове придават на дрехите луксозен завършек.

Силуетите комбинират oversize кройки и super skinny дизайни, за да вдъхнат повече увереност и сила със своя състезателен привкус.

Капсулната колекция TommyXGigi за пролет 2018 ще дебютира по време на ревюто TOMMYNOW, което ще закрие Седмицата на модата в Милано на 25-ти февруари 2018.

Колекцията ще бъде налична в магазините на Tommy Hilfiger в България от 26-ти март 2018.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари