IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовта е във въздуха

2 февруари 2018 07 40

Ювелирни идеи за празника

Снимка: FREYWILLE

Снимка: FREYWILLE

И този път от FREYWILLE празнуват Св. Валентин на 14 февруари, но тази година отдават чест на поетичната страна на любовта.

В началото, през 14-ти век Свети Валентин се е асоциирал с романтичната любов като се е наблюдавала и тенденция благородническата любов да става все по-популярна.

През 18-ти век в Англия Свети Валентин вече се превръща в повод обичащите се да показват любовта си един на друг, разменяйки си романтични подаръци – валентинки. За витринното си представяне за този 14-ти февруари от марката са подбрали серия английски, немски, френски и руски поеми, които хармонично се сливат с най-романтичните ни колекции – всичко обединено в темата „Любовни писма“.

Подбраната селекция бижута за този Свети Валентин е толкова разнообразна, колкото може да бъде и любовта. Като започнем с дебютната им колекция с розово злато „POESIE D’AMOUR“. Това е една колекция в розово с мечтателски нюанси и топъл дизайн, вдъхновена от майстора на Ар Нуво – Алфонс Муха.

Със страстната любовна история, която стои зад дизайна на „IMPERIAL“, колекцията си заслужи място в специалната им селекция бижута за този празник: създадена в ярки цветове, тя е вдъхновена от любовта на Хундертвасер към красива българска актриса.

Колекцията вече е достъпна и в 18 кт масивно злато с диаманти. Като класика, колекция „Hommage a Claud Monet“ – „ORANGERIE“ е идеална за тези, които търсят вдъхновение от класическото изкуство. Можете да избирате между класическата колекция и 18-каратовата такава с диаманти.

За всички тези, които предпочитат по-изчистения дизайн, от марката представиха POPPY RED MONOCHROME – перфектният чувствен жест към любимия човек и балансирано допълнение към някои от другите колекции на FREYWILLE. Специалната селекция за Свети Валентин, вдъхновена от силата на любовта и поезията, е създадена с цел да бъде ода на най-прекрасното чувство на този свят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари