IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моден акцент: Широкият панталон

21 май 2018 13 30

Една тенденция, която владее сезона

Снимка: Zara

Снимка: Zara

Високите температури ни карат да търсим все по-леки и феерични компоненти на визията си.

Тематично, дизайнерите се насочват към използването на леки и естествени материи, които позволяват да изглеждаме стилни и да ни бъде удобно.

Тази година наблюдаваме завръщането на класическите широки панталони, които са полето за изява на креативност на дизайнерите.

Какви ще са тенденциите при широките панталони този сезон?

1. Цветове

Широките панталони тази година приемат облика в много цветна и пъстра стилистика. Някои от предложенията са в комбинация от повече от три цвята. Това поставя много възможности за комбинации с топ, както едноцветен, така и за по-дръзки – в същата многоцветна стилистика.

Снимка: Zara

2. Флорални елементи

Широкият панталон за сезона не може да мине без принт от флорални елементи. Ключът във визията е поставянето на контрастни цветове върху тъмна или бяла основа, която кара елементите да изпъкнат. Комбинацията с топ може да бъде във водещия цвят или в някой от принтовете.

Снимка: H&M

3. Ярък цвят

Една от свободите при летните панталони е изборът на едноцветен, ярък вариант. Такъв тази година е цвят горчица, който е страхотен вариант за внасяне на слънце във визията. Можете да комбинирате както с топ в същия цвят, бял или тъмен.

Снимка: Asos

4. Класическото райе

Вечната тенденция за сезона са класическите морски райета. Бялата основа и тъмните сини линии не само издължават силуета, но и са страхотни за всяка една визия. Високата талия помага за оформяне на тялото и е страхотна опция за къс топ.

Снимка: Net-A-Porter

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари