IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шопинг гид: Равните чехли

31 май 2018 08 20

Какво е модерно тази година?

Снимка: Mgemi

Снимка: Mgemi

Ако не сте готови да броите колко дни остават до лятото, пригответе си няколко от тези модерни модели, които ще владеят сезона.

От ретро вдъхновение от 80-те години с полка точки до многоцветни комбинации, подобни на дъги и още, лятото е пълно с равни и много ниски чехли и сандали.

Моделът е особено актуален, а важното е, че е и много практичен. Независимо дали планирате да почивате около басейни или да разходите стилни визии в града – ето задължителните обувки, с които да го направите.

1. Полка точки

Както вече споменахме, полка точките са страхотна опция при модерните равни чехли. Веселото настроение, което те излъчват, в комбинация с панделка, е чудесно допълнение за всякакъв летен тоалет, бил той рокля, пола или панталон.

Снимка: Mango

2. Нюд

Нюд палитрата продължава да предлага перфектните и практични модели, подходящи за всеки стил и всяка индивидуалност. Който и нюанс да изберете от тези, със сигурност няма да сгрешите.

Снимка: Mgemi

3. Деним

Класическият деним никога няма да излезе от мода. От известно време наблюдаваме само имплементирането му към различни модели и модернизирани кройки. В случая, равните сандали и чехли не са изключение.

Снимка: Revolve

4. Гладиатори в града

Гладиаторските сандали са задължителни всяка година, като за пролет-лято 2018 идват с плоски и равни подметки. Плетените елементи се подчертават от задължителните дълги връзки, осигуряващи допълнително сигурност по глезена.

Снимка: Net-a-porter

5. Дъга в краката

Ако не можете да изберете един цвят, можете да изберете всичките. Тенденцията за плоски и равни сандали се комбинира чудесно с цветове като дъга. Те отиват на всичко, буквално, а ако решите да ги поставите като акцент, съчетайте с едноцветна визия.

Снимка: Nordstorm

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари