IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 тенденции в банските костюми

11 юни 2018 13 00

Какво е модерно това лято?

Снимка: Etam

Снимка: Etam

Всяко лято преглеждаме гардероба си и мислено стягаме багажа за морето.

И тогава идва моментът, в който виждаме банския от миналата година или, да не дава господ, от по-предишни години.

Вижда ни се демоде, остарял и някак си неподходящ за нашата същност на модни диктатори.

Затова се обръщаме към водещите тенденции това лято – вижте топ 4 на банските от две части, които ще владеят сезона.

1. Бохемското лято

Бохемското лято идва с класическите принтове с контрастни мотиви по тях. Разбира се, придържаме се към палитра от оранжево, зелено и светлокафяво, на които белите орнаменти да се открояват. Допълнителен акцент идва от дългите връзки, които нежно подчертават талията под горнището.

2. Полка точки

Задължителните полка точки са страхотен начин да подчертаем ретро любовта си. За целта изберете бански в две части с нежни малки точки по тях. Класическата комбинация между черно и бяло е добро начало, а акцентите оставете за долнището и неговото връзване отстрани.

3. Палми до мен и по мен

Един от задължителните елементи за бански костюм са тропическите принтове. Ако обичате да сте обградени от палми, то тогава ще ви зарадва да ги поставите и върху банските костюми в модерно златно например. Можете да се развихрите с горната част и да се спрете на актуални връзки вместо деколте.

4. Цветна екзотика

Ако искате да се възползвате от екзотичния принт с палми, но и да подчертаете дързостта си, то цветното горнище и класическо долнище в комбинация са точно за вас. Използвайте един от цветовете върху горната част и комбинирайте по него цвета на долната част. Така хем ще има екзотика, хем ще има красива цветна комбинация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Атанасова ( преди 5 години )
И ние по-закръглените какво - да не ходим на море ли ?!Къде са модните тенденции при целите бански и танкините?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар