IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роклята – последният детайл от цялостната визия

9 юли 2018 11 30

Ради Лазарова – дизайнерката, която облече Наталия Гуркова в Кан

Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Ради Лазарова е второ поколение дизайнер. Тя изработва сватбени рокли и дамски облекла за други официални поводи. Флоралните мотиви са сред нещата, които непременно присъстват в облеклата, които тя изработва.

Дизайнерът е автор и на роклята, с която Наталия Гуркова се появи на червения килим в Кан. Според Лазарова всяка жена знае какво иска да постигне с дрехите си.

„Искат да са уникални, искат да са божествени, красиви, запомнящи се, блестящи. Роклята е последната мъничка част от цялостната визия, която понякога може да бъде и най-важната“, сподели Ради Лазарова в студиото на „България сутрин“.

Тя обясни, че освен да следва тенденциите в модата, се опитва да наложи и собствения си почерк.

„Ние българските дизайнери сме революционери в някакъв вид. Ние сме хора с прекрасни идеи, млади, талантливи. Сигурна съм, че много скоро ще бъдем на световните подиуми“, допълни Лазарова пред Bulgaria ON AIR.

Дизайнерът разказа още, че пътят, който трябва да се измине за създаването на една рокля, започва със скица и избор на комбинация от цветове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари