IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5-годишна с уникални прически стана фотомодел

8 септември 2018 06 00

Момиченцето предизвика фурор в интернет

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Всяко момиченце иска да подражава на своята майка или каките с високи токчета, които вижда на големия екран. Може да си слага детски гримове, да играе на фризьорка, да носи кокетни чантички и въобще да копира стила на истинските жени.

5-годишната Миа Афлало отдавна вече е в света на големите. Благодарение на своята невероятно гъста и лъскава коса, момиченцето се прочу в интернет и стана детски фотомодел.

Красотата на детето е забелязана първо от Саги Дахари, който е коафьор на най-известните личности в Израел. Той е удивен от дългата коса на момиченцето и моли родителите ѝ да му направи прическа, а тя не остава последната.

„Миа е много търпеливо и усмихнато дете. С нея се работи лесно“, казва фризьорът, който изтъква, че светлите очи на момиченцето контрастират идеално на тъмната му коса, а това е търсен ефект от много фотографи.

В момента детето има над 90 000 последователи в Instagram, а родителите му често получават запитвания за снимки от производители на детски дрехи. Снимките на Миа с различни прически се радват на голям интерес. Много хора се дивят на красотата на момиченцето, докато други негодуват, че на тази крехка възраст то трябва да бъде гримирано и подложено на голям стрес по различни участия и фотосесии.

Още от прическите на Миа Афлало вижте в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари