IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коректор за ноктите – нов начин за създаване на минималистичен маникюр

7 май 2024 10 50

Оказва се, че продуктът не е само за лице

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Когато се съмнявате какъв да бъде новият ви маникюр, най-безопасната опция винаги е млечен или минималистичен стил. В тези два варианта има нещо шикозно, което привлича вниманието, въпреки едва забележимата промяна от естествените нокти. Оттенъците придават завършен външен вид, който ви кара да се чувствате добре, без да се притеснявате, че сте прекалили с блясъка или не сте използвали правилния цвят за сезона.

И докато ексцентричното изкуство по ноктите и смелите цветове са със сигурност неща, които винаги ще имат място в сърцето ни, ако трябва да изберем маникюр, който да носим постоянно до края на живота си, това без съмнение е този, който наподобява естествените ни нокти.

Ето обаче един проблем – въпреки че самият външен вид е лесен, намирането на подходящия лак, който създава усещане за красиви и стилни нокти, е съвсем друго. Понякога формулата е твърде прозрачна, друг път нюансът е твърде оранжев или твърде розов. Списъкът с проблеми може да се удължава всеки път, когато стъпим в салона.

Така че, когато чухме за коректорите за нокти и как те потенциално могат да решат ситуацията ни, интересът ни определено бе събуден. В крайна сметка трябва да има основателна причина продуктите да станат толкова популярни не само в гримирането, но и в маникюра.

Какво прави коректорът за нокти?

Подобно на традиционния коректор, този за нокти се използва за маскиране на всякакви несъвършенства по нокътната плочка. Продуктът е еднократно приложение за постигане на илюзията за идеално естествени нокти. Коректорите в маникюра обикновено са с леко телесен тон, за да прикрият несъвършенствата като обезцветяване и увреждане, като същевременно поддържат естествен и здрав вид.

И тези коректори не просто прикриват грешките, те покриват и се грижат за щетите наведнъж – повечето формули съдържат укрепващи и възстановителни съставки, които лекуват и предпазват ноктите от бъдещи увреждания. Маникюристите обикновено използват коректор за нокти или лак с подобен цвят, когато клиентът се връща към естествения си цвят.

Може би най-доброто в случая е, че коректорите за нокти изискват доста ниска поддръжка, като дори не се налага да слагате топ лак. Използването на такъв обаче все пак ще добави по-дълготраен ефект.

Есенен маникюр: Джей Ло с идея за всички, които мразят оранжево и кафяво

Есенен маникюр – опитайте аура дизайн

Как да използвате коректор за нокти?

Процесът на нанасяне е супер лесен. Започнете с един слой и по желание може да добавите втори. Оставете да изсъхне. Ако искате, нанесете топ лак за допълнителна трайна сила.

За още тенденции от света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари