IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 съвета за красота на Ева Мендес

9 септември 2016 11 00

Красавицата и нейните тайни

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ева Мендес разкрива своите бюти тайни и дава ценни съвети на всички дами.

Актрисата споделя, че пиенето на топла вода с лимон всяка сутрин е идеалният заместител на кафето, който помага не само за свежестта, но и за красивия външен вид.

Именно с тази тайна тя осигурява и блясък на лицето, и хидратация – нещо, което прави кожата красива. Можете да видите специално подбраните топ 3 на съветите за красота на Ева Мендес.

Ето кои са те:

1. Почистване на лицето

Едно просто решение за почистване на грим от лицето е... в кухнята. Точно така. Мендес споделя, че използва постоянно масло от кокос върху влажна кърпа или памучен тампон за почистване. Освен за почистване на грим и лице, красавицата го използва в маските си за коса и тяло.

2. Използвайте парата в банята

Не става въпрос за отваряне на порите и почистване, но за дълготрайност на грима. „Вярвате или не, след като си сложа грим, ако искам да остане цял ден върху лицето ми, влизам и си слагам горещ душ и оставям парата да го фиксира. Звучи странно, но работи!“, споделя Ева Мендес.

3. Не просто руж на скулите...

Ева Мендес споделя съвет за красота, който е получила от своята майка. „Когато слагате руж от какъвто и да е тип, не пропускайте носа. Нанесете малко и върху него. Това създава по-естествен, целунат от слънцето външен вид.“, споделя актрисата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

мария ( преди 7 години )
мани,бе...откри топлата вода!големи съвети,няма що!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар