IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изключителен цвят на косата и грижа за чувствителен скалп? Възможно е!

26 септември 2017 07 10

Phytocolor Sensitive – натурална боя за всички нужди

Изключителен цвят на косата и грижа за чувствителен скалп? Възможно е!

Дамите с чувствителен скалп винаги са с едно наум, когато купуват боя за коса. Краят на притесненията идва с Phytolcolor Sensitive.

Това е дълготрайна натурална боя за коса с нежно действие и към най-чувствителния скалп, без компромис с цветовия резултат и красотата на косата.

Едно от предимствата на продукта е неговата нежност към скалпа и косата.

Формулата е обогатена с успокояващи активни съставки: епалин, който обгръща скалпа в защитен филм, и екстракт от кората на хинап, който успокоява усещането за дискомфорт.

Цветът

Интензивният цвят със 100% покритие се постига благодарение на мултипигментната технология със седем натурални пигмента във всеки нюанс. Тя придава изключителна дълбочина и интензивност на цвета, като така разкрива естествените сияйни отблясъци на косата.

Грижа и красота

Разкрасяването на косата става благодарение на третирането на космените фибри с комбинацията от две безценни масла – моной и жожоба. Боята не съдържа амоняк и други алергизиращи боядисващи агенти.

Начин на употреба:

Със своята кадифена текстура и деликатен аромат Phytocolor Sensitive прави боядисването приятно и лесно. Лосионът и оцветяващият крем се смесват и разклащат добре до пълно хомогенизиране. Сместа се нанася върху косата кичур по кичур. След около 30 мин. косата се изплаква обилно. Нанася се балсамът за след боядисване върху цялата коса. След 2 минути се изплаква обилно. Боята може да се употребява на всеки 4-5 седмици.

Всяка опаковка съдържа 1 лосион оксидант, 1 крем оцветител, 1 балсам за след боядисване и 1 чифт ръкавици. За нуждите и предпочитанията на всяка жена, Phytocolor Sensitive се предлага в шест естествени цвята в кафявата гама.

Всички цветове на боята за коса за чувствителен скалп можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари