IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденциите в грима с Клаудия Шифър

14 октомври 2017 09 30

Един супермодел и новите предложения

Снимка: Claudia Schiffer

Снимка: Claudia Schiffer

Много отдавна супержените умеят да съчетават няколко професии. В света на модата и красотата все по-рядко можем да видим красавица, която се е ограничила само до едно поприще.

Супермоделът Клаудия Шифър не отстъпва по-назад от по-младите си колежки и вече е един от моделите, създали собствена колекция за грим.

Лансирането на Claudia Schiffer Makeup идва с рекламно лице не кого да е, а самата създателка.

Заснета от фотографското дуо Луиджи и Янго, германската блондинка представя своите продукти, сред които сенки, лак за нокти, червило, руж и други, нанесени и обрисуващи актуалните тенденции за сезона.

1. Сини сенки

Един от кадрите представя така актуалните сини сенки, превърнали се в инструмент на дамите да демонстрират своята смелост и дързост. Цветната комбинация се завършва с наситено червило и класически червен лак за нокти.

2. Нюд грим

Задължителни и за този сезон са нюд нюансите, които освен върху модния подиум, виждаме и върху козметичните предложения. Клаудия Шифър очевидно знае това и част от компонентите на нейната колекция включват тъмни сенки и топло нюд червило.

3. Червено червило

Разбира се, колкото и да се радваме на новите предложения в грима, не можем да не отдадем заслуженото и на вечните класики. Супермоделът представя визия на фаталната жена, допълнена от изкусително червено за устните и ноктите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари